Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Interesse in wat Weborama voor jou kan betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact op om de mogelijkheden door te nemen.
Get In Touch

Marktplaats aangesloten op het IMPACT platform!

Posted on November 19, 2019

Marktplaats en Weborama zijn al meer dan 10 jaar partner op het gebied van innovatieve advertentie oplossingen. Vanaf 1 november wordt deze samenwerking verder uitgediept en wordt Marktplaats onderdeel van het IMPACT netwerk van Weborama.

IMPACT is in september 2018 gelanceerd en is een premium, Programmatic, Rich Media platform. Media inkopers kunnen hier eenvoudig, zonder hostingkosten en brand safe Rich Media inkopen bij premium publishers met een groot uniek bereik.

Marktplaats heeft ruim 8 miljoen unieke koopgerichte bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste Nederlandse E-commerce- en handelsplatformen. Nomkwazi Hooplot, MD Weborama Nederland, kijkt erg uit naar deze samenwerking. “We zijn blij en trots dat Marktplaats, net als 14 andere exploitanten en publishers de toegevoegde waarde ziet van Weborama Impact. Marktplaats is een de ideale aanvulling op IMPACT. Met Marktplaats breiden we het bereik uit en wordt het nog makkelijker om een specifieke audience te bereiken met high-impact advertenties.”

Sandra Nicolai, Head of Sales Advertising: ”IMPACT is een waardevolle toevoeging voor Marktplaats. Het maakt het voor merken nog makkelijker om gericht en met een relevante en opvallende boodschap onder de aandacht te komen bij onze gebruikers.”

Doordat er meer dan 400 websites zijn aangesloten is er een breed aanbod qua targeting voor de media inkopers. Nu Marktplaats ook een aangesloten premium partner is gaat het bereik met IMPACT flink omhoog gezien elke dag ruim 2.1 miljoen mensen met koopintentie Marktplaats bezoeken. Hiernaast kunnen media kopers nóg slimmer targeten en zo een niche doelgroep bereiken. Hiernaast kan er uit vele Rich Media formaten gekozen worden die via IMPACT in te zetten zijn, namelijk: APTO, Billboard, Superheader, Midscroller, Interscroller, Mobile portrait, Outstream, Mobile swipe cube, Mobile halfpage en de Frame scroller. Centraal, met één deal-id vanuit hun huidige inkoop-platform (DSP).

Tot nu toe hebben de volgende premium partners zich aangesloten op IMPACT: Sanoma, Mannenmedia, WayneParkerKent (WPK), Coover, AdSeven, Massarius, Refinery89, Reshift, The Next Web (TNW), WebAds, Perform Group (DAZN), STER en nu ook Marktplaats.

Voor vragen neem dan contact op met teamimpact@weborama.nl