Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Interesse in wat Weborama voor jou kan betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact op om de mogelijkheden door te nemen.
Get In Touch

Even voorstellen: Frank van der Velde

Posted on January 10, 2020

Ons Tech team heeft een nieuwe collega: Frank. We stellen hem graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Kan je je even voorstellen?

Mijn naam is Frank, ik ben 21 jaar en woon in Avenhorn. Ik ben ongeveer een jaar geleden bij Weborama begonnen als stagiair voor mijn studie media development op het Media College Amsterdam. Na mijn stage ben ik part time blijven werken bij Weborama naast mijn studie. Nu ik mijn studie afgerond heb kom ik full time de tech afdeling versterken.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met het spelen van games, video’s kijken en maken op YouTube, uitgaan met vrienden, lekker eten en sporten.

Hoe gaan mensen jou tegenkomen bij Weborama en hoe ga je klanten helpen?

Tot nu toe heb ik me vooral bezig gehouden met het maken van preview pagina’s voor klanten zodat ze hun uitingen kunnen testen en zien op een kopie van hun site samen met het support team. Ik ben ook druk bezig met het van scratch maken van een nieuwe versie van de swipe cube uiting die creatieve bureaus kunnen gebruiken als die af is.

Wat is je in de (korte) tijd nu al opgevallen bij Weborama?

Het is mij opgevallen dat er een hele goede sfeer hangt en het erg gezellig is met al mijn collega’s. Ook is het mij opgevallen dat er een heleboel kennis en expertise op verschillende gebieden is in het team. Er is verder ook enorm veel ruimte om te leren en voor persoonlijke groei.

Wat zijn je ambities in de toekomst?

Mijn doel is om de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie in de praktijk de gebruiken en uit te breiden om een nog betere developer te worden en mijn kennis uit te breiden.