Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Campaign of the month

Posted on September 04, 2014

In november gaan we starten met een nieuw maandelijks terugkerend item bij Weborama. Het idee is een vervolg op de campagne van de week, die we met veel succes jarenlang gedaan hebben. Met ‘Campaign of the month’ zal Weborama Nederland, in samenwerking met Weborama Europa, maandelijks de beste campagnes afkomstig van alle Weborama vestigingen in Europa verzamelen. Vervolgens zal een selectie worden gemaakt van de vier beste campagnes. Weborama is gevestigd in de landen Rusland, Italië, België, Spanje, Frankrijk, Engeland en Nederland.

Stemmen

Via de speciale Weboshowcase pagina kan iedereen de vier genomineerde campagnes bekijken van de maand oktober. In de eerste week van november kan worden gestemd op de naar jouw mening beste campagne van de maand. Daarna zullen de stemmen worden geteld en zal er een winnaar komen uit de vier genomineerde campagnes. De winnende campagne mag de naam ‘Campaign of the month’ een maand land dragen en Weborama zal een mooie prijs uitreiken aan de maker van de Campaign of the month. De campagnes zullen te zien zijn in alle Weborama landen in Europa.

Aandacht voor mooie campagnes

Door middel van deze actie proberen wij zowel nationaal als internationaal meer aandacht te genereren voor de mooie online campagnes die dagelijks worden geproduceerd door Weborama en haar partners. Samen met jullie input wordt Campaign of the month gegarandeerd een groot succes in Europa. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar webo@weborama.nl