Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Interesse in wat Weborama voor jou kan betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact op om de mogelijkheden door te nemen.
Get In Touch

Creative support voor developers

Posted on September 22, 2015

Nu html5 steeds meer gebruikt wordt (zeker sinds Chrome Flashbanners pauzeert) en op verschillende manieren gebouwd kan worden is er steeds meer behoefte aan goede tips en instructies voor html5 creaties. Vanaf deze week is er binnen de developer omgeving een video tutorials pagina gelanceerd.

Support streeft er naar om developers zo veel mogelijk juiste documentatie en hulpmiddelen te bieden om snel te kunnen starten met het bouwen van html5 advertenties op basis van plain HTML of Adobe Edge Animate templates.

Support video tutorials

De video tutorials bevatten een stapsgewijze uitleg voor het gebruiken en toevoegen van verschillende functionaliteiten en mogelijkheden binnen HTML5 advertenties. Onderwerpen als het toevoegen van clicks, gebruik van de weborama videoplayer, of creatie van fullscreen content worden visueel uitgelegd en aan de hand van voorbeelden voorgedaan. Ook het uploaden en previewen van creatives komt aan bod.

In de loop van de aankomende maanden zal support meer video tutorials toevoegen. Denk hierbij aan verschillende onderwerpen zoals het opzetten van een 3D cube tot aan het schaalbaar maken van content binnen uitingen. Mochten developers suggesties hebben voor tutorials, laat het support gerust weten.