Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Interesse in wat Weborama voor jou kan betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact op om de mogelijkheden door te nemen.
Get In Touch

Weborama tafelvoetbaltoernooi wederom een denderend succes

Posted on June 20, 2016

Donderdagavond 16 juni vond het, inmiddels befaamde, tafelvoetbaltoernooi van Weborama plaats. Menig fanatiek tafelvoetbalfan en gezelligheidsdier verzamelde zich vanaf 17:00 uur op Keizersgracht 256. Van Groningen tot onze buren van de Keizersgracht waren mediabureaus, uitgevers en creatievelingen present.

De eerste rondes waren all fun and games. Er werd gelachen en gedronken. In de rust was er weinig ruimte voor clichés want er werd gewoon lekker doorgebald. Wisselspelers werden warmgedraaid en van de Mie en Rendang van Indo-jaya werd genoten. Vanaf de halve finale werd de sfeer serieuzer. In opperste concentratie werd er aan de stangen gedraaid (en uiteraard stiekem gespind).

Onder een prachtige zonsondergang vond uiteindelijk de finale plaats tussen titelverdediger / mixer team RTL Sanomasters en het team van Qban: Qbanos. Voor de oudgedienden was dit geen first: voor de derde keer stonden deze twee teams tegenover elkaar in de bloedstollende finale. Zou Qbanos deze keer de begeerde Webocup winnen? De wedstrijd liep gelijk op, tot Qbanos in de derde set met een machtig schot tot de helden van de avond werden bekroond.

Al met al was het wederom weer een geslaagd toernooi. Wie durft het volgend jaar op te nemen tegen de titelverdedigers van Qban?