Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Even voorstellen: Ninorta Danho

Posted on October 15, 2019

Weborama heeft een nieuwe collega: Ninorta. We stellen haar graag aan jullie voor aan de hand van een paar vragen.

Stel jezelf eens aan ons voor:

Mijn naam is Ninorta Danho, 27 jaar, woon in Amsterdam en werk nu een maandje bij Weborama. Hiervoor heb ik een Master Marketing gedaan op de UvA en heb daarna twee jaar bij iProspect gewerkt. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie onder het genot van lekker eten/drinken. Hiernaast sport ik graag regelmatig, balance is key hè!

Hoe gaan klanten jou tegenkomen bij Weborama?


Ik schakel niet direct met klanten aangezien ik hier werk als Allround Marketeer. Je zult daarom eerder indirect tegenkomen bij de meeste on- en offline contactmomenten. Dit omdat ik me bezig houd met het maken van persberichten en nieuwsbrieven, de sociale kanalen en website beheer, evenementen organiseer etc.

Wat is in korte tijd nu al opgevallen?


Er werken hier hele leuke collega's waardoor ik me vanaf het begin bij Weborama thuis voelde. Verder ken ik Weborama al door mijn vorige werk en wat mij echt is opgevallen is dat Weborama zoveel meer doet en weet dan ik van tevoren dacht.

Wat zijn je ambities?


Mijn doel is om echt zichtbaar te maken wat we doen en wie we zijn bij Weborama. We moeten gebruik maken van alle kennis die we hier in huis hebben. Op deze manier kunnen wij anderen ook helpen en er samen iets moois van maken.