Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Rich Media benchmarks - 5 populaire formaten

Posted on November 21, 2023

Het is alweer november dus de hoogste tijd voor nieuwe Rich Media benchmarks! In dit overzicht kijken we naar de performance van 5 populaire Rich Media formaten.

Deze benchmarks gaan over de periode van januari t/m september 2023 en worden vergeleken aan de hand van drie metrics:

  • Click Through Rate (CTR)
  • Engagement Rate – engagement is in dit geval alle opzettelijke interacties van de gebruiker (clicks, buttons, vergrotingen, video controls)
  • Viewability Rate – volgens de gebruikelijke MRC standaard (1 sec)

Metrics per formaat

We hebben gekozen voor 5 populaire formaten op desktop en/of mobiel. Bekijk onderstaande tabel om te zien welke dit zijn en hoe ze presteren aan de hand van bovengenoemde metrics, of download de benchmarks als one-pager.

Ga naar de Weboshowcase om alle Rich Media formaten te zien en inspiratie op te doen voor creatie en alle mogelijke (interactieve) features!

Heb je vragen over deze cijfers of ben je op zoek naar de benchmarks van andere Rich Media formaten? Neem dan contact met ons op; mail ons op sales@weborama.nl of bel naar 020 524 66 90.