Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Rich Media technologie

Al 10 jaar de specialist op het gebied van display en Rich Media

Wat is Rich Media?

Rich Media formaten onderscheiden zich door het gebruik van impactvolle en geavanceerde features zoals video, animatie en interactiemogelijkheden. Ten opzichte van reguliere banners maken Rich Media banners gebruik van geavanceerde technologie, die de mogelijkheid biedt om rijkere content te gebruiken.

Enkele bekende formaten zijn de APTO, Mobile Portrait, Superheader, CrossDevice Radical, Interscroller, Video Billboard en Swipecube. Lees hier meer over verschillende Rich Media formaten en bekijk de voorbeelden!

Onze Rich Media technologie

Weborama ontwikkelt al jaren innovatieve Rich Media technologie voor op het web en in-app waarop elke creative draait. Onze eigen technologie is een software die het mogelijk maakt om alle verschillende formaten goed te kunnen produceren, te plaatsen op websites en in apps, en bovendien overal meetbaar te maken. Met deze technologie helpen we je graag verder met templates, formaten, support en adserving.

Adverteerders en mediabureaus

Die op zoek zijn naar maximaal bereik en performance met interactieve high impact formaten.

Uitgevers

Die op zoek zijn naar de beste service voor hun belangrijkste advertentieformaten.

Creatieve bureaus

Die op zoek zijn naar maximale creatieve vrijheid maar inclusief de support van een ervaren team en de beste HTML5 Rich Media templates en resources.

Advanced Rich Media templates

Van bijna alle Rich Media formaten die geproduceerd worden hebben wij HTML5 templates beschikbaar die het vertrekpunt vormen voor elke Rich Media campagne productie. Ze zijn te gebruiken door elke Rich Media developer met een coding achtergrond, en altijd inclusief technische support van ons ervaren team.

Alle templates voorzien in een goede werking op de sites en devices waar ze voor gemaakt zijn. In de HTML elementen is onze eigen technologie al verwerkt die tal van interactieve en creatieve mogelijkheden ontsluit. Onze templates zijn altijd op aanvraag te verkrijgen.

Positionering

Uitlijnen en positioneren op een beeldscherm

Banner Gedrag

Uitklappen en inklappen van de banner

Reporting

Tracking van gebruiker interacties

Sync

Meerdere advertenties synchroon laten afspelen

In-App

Aanpassen naar een in-app omgeving

Video

De video juist weergeven in verschillende omgevingen

Easy Rich Media Templates

Naast de vertrouwde Advanced Rich Media formaten waar je qua invulling vrij bent om te doen wat je wilt, bieden wij vanaf nu ook laagdrempeligere formaten aan die makkelijk en snel op te leveren zijn zonder dat je met HTML en codering hoeft te werken: Easy Rich Media.

Het gaat om een simpel proces van 3 stappen via onze Easy Rich Media tool.

Heb je vragen over ons Rich Media aanbod, een up-to-date template of support nodig?