Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

DPG nu ook aangesloten bij Weborama Impact

Posted on June 02, 2020

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat we de, voor ons, grote stap hebben gemaakt van Technologie provider naar een One-stop-shop waar we al onze kennis en passie full-service kunnen aanbieden. Nederland loopt voor op de manier waarop we omgaan met branding display campagnes. Nergens in Europa kom je zo veel creatieve en technische huzarenstukjes tegen als in Nederland. Voor Weborama is het super belangrijk dat we deze hoge standaard vasthouden, want deze hoge kwaliteit is ons bestaansrecht. Wat ons betreft kan dat vooral door het managen van branding campagnes gebruiksvriendelijk en laagdrempelig te houden.

Voor ons als technologie leverancier was dat precies de reden om Impact op de markt te zetten. Eén plek waar je als buyer aan de hand wordt genomen in het proces om een succesvolle awareness campagne op te zetten. Van creatie tot en met de inkoop op premium websites. Met 16 aangesloten top publishers en sales-houses kunnen we zeggen dat we een compleet aanbod hebben voor adverteerders en mediabureaus!

Daarom zijn we heel erg blij dat DPG Media zich heeft aangesloten bij Weborama Impact en we daarmee een onmisbaar onderdeel worden van de online mediamix bij elke branding campagne. Weborama werkt al meer dan 10 jaar samen met DPG en daar zijn we trots op. We kennen elkaar door en door weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Wat betekent dit voor jou?

Weborama Impact is een Rich Media marketplace dat zich focust op High Impact advertising en premium content. Met DPG Media zijn er 11 nieuwe sites toegevoegd aan het netwerk met een gigantisch bereik. Vanaf nu kan je APTO’s, Midscrollers en Superheaders inkopen op AD.nl, VK.nl, Gelderlander.nl en vele andere mooie titels. Vraag Team-Impact naar de mogelijkheden. Daarnaast kan je uiteraard ook nog steeds alle andere mooie titels bereiken van het Impact netwerk.

Weborama Impact heeft meerdere inkoopmogelijkheden:

  • Private Marketplace: Via 1 Deal ID bereik je meer dan 500 top sites en hoef je dus maar een keer 1 een Deal ID aan te vragen en je hebt maar 1 contactpersoon voor eventuele issues. Hostingkosten zijn inclusief.
  • Full Service: Het is ook mogelijk om de gehele High Impact campagne aan ons uit te besteden. Wij creëren dan een cutting edge creative en managen de gehele campagne op basis van jouw wensen. Dat scheelt een hoop werk. Vraag Team-Impact naar de opties.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen? Stuur ons dan even een mailtje op teamimpact@weborama.nl