Bleiben Sie auf dem Laufenden über die neuesten Entwicklungen und Fälle?

Abonnieren Sie unseren Newsletter und verpassen Sie nichts!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Pflichtfeld *

* Mit dem Abonnement unseres Newsletters erklären Sie sich damit einverstanden, von Weborama Niederlande per E-Mail Marketing-Mitteilungen zu erhalten. Sie können sich natürlich jederzeit über den Abmeldelink am Ende jedes Newsletters oder durch Kontaktaufnahme mit uns abmelden.

Subscribe!

Black Friday 2020

Posted on November 27, 2020

Ieder jaar is het weer een feest met de verschillende campagnes die op Black Friday draaien. Waarschijnlijk iets minder voor de portemonnee, maar als je in de mediawereld werkt zie je ook de andere kant. De drukte (überhaupt in q4 natuurlijk), maar ook de verschillende vette creaties die gemaakt worden voor zo'n dag.

De kans is groot dat je al veel creaties bent tegengekomen terwijl je aan het browsen bent naar de beste deals en spullen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, maar mocht je er een aantal hebben gemist: wij hebben een korte video voor jullie gemaakt met 10 verschillende Rich Media uitingen voor verschillende adverteerders.

Mocht je benieuwd zijn naar de individuele creaties, formaten/features of door wie ze nou zijn gemaakt? Hieronder vind je de voorbeelden.

Vragen? Stel ze gerust via je contactpersoon of mail ons op sales@weborama.nl.