Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Rich Media executie op de juiste manier. Voor merken en mediabureaus. Wij bieden technologie, creativiteit en media als een gecombineerde service om uw Rich Media uitdagingen aan te gaan.

NEEM CONTACT OP

Execute

Enrich and Engage


Rich Media levert al meer dan 2 decennia interactieve advertenties en biedt unieke ervaringen waarmee merken zich onderscheiden. Door de jaren heen is het er niet eenvoudiger op geworden om onderscheidende digitale campagnes uit te voeren.

Het digitale advertentie ecosysteem is complex en zorgt voor uitdagingen voor marketeers. Hierdoor worden vaak beperkende advertentieformaten gebruikt die niet altijd een unieke ervaring bieden aan de doelgroep.

Weboshowcase

Daag ons uit


Wij zijn dol op Rich Media en gaan graag de uitdaging aan om de meest boeiende en opvallende campagnes te creëren. Hierdoor verrijken we jouw doelgroep, zodat ze ondanks alle ruis op het internet even stil blijven staan. Ze denken na en raken betrokken bij jouw merk.

Wat wij bieden

EXECUTE Tech
Tech

Inhouse, opgemaakt door een creatiepartij of ons

EXECUTE Creatives
Creatives

Eenvoudig tot geavanceerd

EXECUTE Media
Media

Netwerk van premium uitgevers binnen en buiten Nederland

Wat krijg ik?


Onze specialisten begrijpen hoe belangrijk het is om resultaten te behalen met een succesvolle campagne. Wij ondersteunen jou bij elke stap van het proces, inclusief mediaplanning, creatieve productie, real-time monitoring en optimalisatie. Ons team brengt jouw uitdagingen in kaart en zet zich volledig in om jouw wensen om te zetten in een succesvolle campagne. Met onze hoogwaardige service, opvallende creaties en lokaal & internationaal netwerk, kunnen wij jouw campagne laten opvallen en laten slagen. Kies voor Execute en ontdek hoe wij jouw campagne kunnen transformeren tot een effectieve marketingstrategie, om jouw doelstellingen te bereiken zoals het vergroten van merkbekendheid, het stimuleren van verkoop of het genereren van leads.

  • Rich Media campagnes als service
  • Onderscheidende creaties
  • Lokale en internationale mogelijkheden
  • Toegewijd team van specialisten

Hoe werkt het?

EXECUTE Step 1

Step 1

Briefing

Brief ons team met uw campagnedoelstellingen, materialen en budget en ontvang een volledig voorstel, inclusief formaten, bereik, volumes en verwachte resultaten.

EXECUTE Step 2

Step 2

Productie

Afhankelijk van de beschikbare middelen duurt het 5-8 werkdagen inclusief feedbackrondes om uw advertenties tot leven te brengen.

EXECUTE Step 3

Step 3

Campaign live

Na goedkeuring van de banners wordt de campagne opgezet en real-time gecontroleerd om aan de verwachte resultaten te voldoen. Evaluaties omvatten resultaten op KPI's, creatieve heatmaps en interactie cijfers.

LET'S GET IN TOUCH

Wij zijn uw partner voor opvallende en unieke advertenties. We kijken ernaar uit u te helpen!

Stuur ons een bericht. We gaan graag met je in gesprek.