Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Data

Contextual AI targeting

Data marketing oplossingen

Behalve Weborama Nederland zijn Weborama Frankrijk, en alle overige Weborama kantoren, gespecialiseerd in oplossingen voor data marketing en hebben daarbij de meest rijke, onafhankelijke database met contextuele gedragskenmerken van Europa.

De kern van alle data-activiteiten wordt gevormd door semantische artificiële intelligentie.

Weborama brengt op continue basis alle woorden van het web in kaart en bepaalt met behulp van semantiek de mogelijke betekenissen en samenhang van de betreffende woorden. Deze betekenissen worden vervolgens “zelflerend” toegekend aan anonieme gebruikersprofielen en/of vertaald naar dynamische targeting behoeften van adverteerders.

Zo kunnen adverteerders en hun bureaus gericht advertentieruimte inkopen op basis van nauwkeurig gecalculeerd gebruikersgedrag en/of de relevantie van actuele publisher content op dat moment. Om de informatie en alle mogelijke waardevolle toepassingen te ontsluiten heeft Weborama een omvangrijke data science tak met diverse ervaren data scientists en een drietal data platformen: Weborama Audience Manager, BigFish en MoonFish.

Marketeers worden hierbij ondersteund op het gebied van inzichten, segmentatie, activatie en geavanceerde metingen om zo meer omzet, lagere kosten en een substantieel hogere snelheid van handelen te realiseren.

Weborama Data - Header

Weborama Data - Insights

Inzichten

Krijg direct inzicht in de interesses van klanten via surfgedrag

Weborama Data - Segmentation

Segmentatie

Verrijk klantprofielen en creëer waardevolle doelgroepen

Weborama Data - Activation

Activatie

Activeer doelgroepen op grote schaal voor het wereldwijde ecosysteem

Weborama Data - Measure

Meten

Real-time geavanceerde metingen

Contextual AI targeting

Weborama Nederland heeft de focus op full-service Rich Media en de bijbehorende premium Marketplace. Daarnaast wordt sinds medio 2020 getest met het real-time ontsluiten en contextueel “scoren” van webcontent op basis van bovengenoemde semantische artificiële intelligentie. Dit kan in opdracht van een adverteerder, mediabureau, uitgever, DSP of SSP. Doelstelling hierbij is het geautomatiseerd mogelijk maken van geavanceerde en makkelijk schaalbare contextual targeting.

Hiermee neemt Weborama Nederland een voorschot op de “cookie-loze” wereld van morgen.

Bent u geïnteresseerd in de testresultaten of een eventuele deelname aan deze test stuur dan een e-mail naar nomkwazi@weborama.nl

Meer informatie over onze data marketing oplossingen kun je vinden op onze internationale website

About Weborama International
Weborama offers advanced consumer knowledge solutions thanks to a unique high-precision and high-scale semantic analysis engine that allows businesses to ignite growth and to lower cost. Weborama combines high-performance scoring of individual areas of interest powered by semantic AI, proprietary data management and superior analytics capabilities. This in a fully GDPR compliant environment.