Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Weborama Certified ✔

Ik wil Weborama Certified worden

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Weborama Certified! Zoals eerder aangegeven is dit examen voornamelijk bedoeld voor gevorderde developers die graag meer uit onze templates willen halen.

Het examen

We bieden dit examen aan om in praktijk de kennis te testen mbt onze HTML5 Rich Media templates. Zo bepalen we namelijk ook het niveau van een gevorderde developer. Het examen bestaat uit 4 oefeningen en hieronder vind je de benodigde kennis om te kunnen slagen voor dit examen. Bekijk deze goed voordat je begint.

Benodigde kennis/ervaring:

Interactief

In staat om interactieve Rich Media creaties te bouwen

Templates

Ervaring met Weborama templates

Screenad

Ervaring met Weborama’s screenad interface API

Overig

Ervaring met het werken met gedeelde functies, verschillende screenad listeners, de Weborama videoplayer en meer..

Je kunt het examen via de button onderaan deze pagina downloaden. Wanneer je het examen afgerond hebt, kun je dit opsturen naar webocertified@weborama.nl. Indien het examen goed gemaakt is, ontvang je van ons het certificaat per mail en een inschrijfformulier voor de Webo Certified Workshop. Dit certificaat is 2 jaar geldig, daarna zul je een nieuw examen moeten afleggen.

Wij lichten het creatief bureau waar jij voor werkt of jou als freelancer uit op onze Weboshowcase, website en social kanalen. Uiteraard mag jijzelf ook het behalen van dit certificaat op de website plaatsen en/of communiceren via social kanalen. Hiermee toon jij aan dat je een gevorderde developer bent richting adverteerders en mediabureaus.

Webo Certified Workshop

De ‘Webo Certified Workshop’ is alleen voor gecertificeerde developers. Dit zal eens per jaar plaatsvinden en tijdens deze workshop nemen we je mee langs de nieuwste trends en ontwikkelingen van Rich Media. In het inschrijfformulier kun je onderwerpen noteren waar je graag meer over wilt leren, die zullen we meenemen tijdens de workshop.
Ons support team zal ook aanwezig zijn om je mee te nemen langs nieuwe formaten, technische vragen te beantwoorden en onbenutte kansen uit te lichten. Afsluitend zal een gastspreker de nodige inspiratie losweken, waarna de borrel van start kan!

Meer informatie mbt de datum van deze workshop volgt snel.

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via webocertified@weborama.nl