Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Impact Marketplace breidt uit

Posted on June 28, 2021

Sinds een aantal weken is ons Weborama Impact Marketplace vergroot met een aantal nieuwe publishers zoals Pijper Media en WeBlog Media en interessante titels

Het is nu mogelijk om via Impact op bekende titels zoals beaumonde.nl grazia.nl marieclaire.nl panorama.nl en kookfans.nl in te kopen. Last but not least, vult wielerrevue.nl het lijstje met titels aan.

Nieuwe wieler titels

Aangezien de Tour de France afgelopen weekend van start is gegaan is het nu de uitgelezen kans om op wieler titels te adverteren. Onlangs hebben wij namelijk ook tourettape.nl van onze partner Webads aangesloten. Samen met wielerflits.nl en indeleiderstrui.nl van onze partner [M]Media en procyclingstats.com van Refinery89 bereik je via Impact alle tour liefhebbers!

Nieuwe vrouwentitels

Wil je ook vrouwen bereiken dan kan dat uiteraard ook via Impact. Naast bovengenoemde bekende merken van Pijper Media hebben we ook titels van [M]Media zoals saarmagazine.nl , me-to-we.nl, mynd.nu, tishiergeenhotel.nl recentelijk toegevoegd. We hadden onder andere al ikbenzwanger.com, ouders.nl, mamaliefde.nl van onze partner Massarius en oudersvannu.nl, flaironline.nl en kekmama.nl van onze partner DPG. Kortom, vrouwen bereiken is nu een fluitje van een cent.

Inventory interface

We hebben een inventory interface waarmee je realtime inzicht krijgt in de beschikbare inventory. Lees er [hier] meer over. Met handige filters zoals formaat, categorie, publisher en websites kun je namelijk snel inzicht krijgen in het netwerk en kun je jouw selectie exporteren om meteen te gebruiken bij je eerstvolgende campagne.

Heb je andere vragen/opmerkingen of wil je een campagne op Impact Marketplace draaien? Neem dan contact op met ons via sales@weborama.nl.