Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Adways: Interactive Video Advertising

Posted on June 13, 2023

Dagelijks zie je honderden advertenties maar hoe laat een brand nou echt een blijvende indruk achter? Met 52% van de marketingprofessionals wereldwijd die video advertising benoemen als het type content met de beste ROI, is het geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van videoadvertenties. Bovendien is video-gebaseerde content gemakkelijker te begrijpen en biedt het een combinatie van entertainment en product educatie.

In de steeds veranderende wereld van digitale marketing is het een uitdaging om steeds opnieuw te innoveren en echt indruk te maken. Rich media is een krachtige tool die helpt op te vallen, niet alleen bij display advertenties maar ook bij online video. Adways biedt een breed scala aan opvallende en effectieve interactieve videoformaten die adverteerders helpen dit doel te bereiken.

Verhoogde attentiewaarde & engagement
Veel marketeers kennen het probleem dat hun content goed is, maar het lastig is om echt op te vallen en de aandacht vast te houden. Een standaard preroll of outstream video is men bekend mee en aandacht gaat al snel ergens anders naartoe. Door kijkers actief te betrekken, houd je ze langer vast en krijgen ze meer aandacht. Dit leidt tot een betere merkherkenning en zorgt voor meer informatieoverdracht.

Lineair & non-lineair
In 2018 schreven wij al over lineaire video's, zoals in- en outstream online video's, die bij de meeste marketeers bekend zijn vaak worden gebruikt vóór een gewenste video of in een artikel. Bij Adways bieden we een diversiteit aan formaten waarmee adverteerders direct de aandacht van het publiek kunnen trekken en opvallen. Met onze skins, skeep en de Seekbar-formaten kun je jouw boodschap op een effectieve manier overbrengen en zo op een creatieve en impactvolle manier met je doelgroep te communiceren.

Invideo – Coming Soon
Naast lineaire video's introduceert Adways binnenkort een nieuwe interactieve manier genaamd Invideo. Met het Invideo-product kunnen interactieve advertenties worden weergegeven tijdens het afspelen van de content, zonder de content zelf te verstoren. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke en ononderbroken kijkervaring. Binnen deze categorie biedt Adways twee verschillende skinformaten: Skinroll en Inkroll. Beide formaten stellen adverteerders in staat om hun merkidentiteit te versterken en een naadloze visuele ervaring te creëren.

Adways biedt adverteerders de tools die ze nodig hebben op een creatieve en effectieve manier hun merkboodschap overbrengen en tegelijkertijd de betrokkenheid en interactie van het publiek vergroten. Voor meer informatie kun je ook dit deck bekijken.

Vragen? Stuur een mail naar sales@weborama.nl voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen!