Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

De Franse Kamer wint Agency of the Year 2022!

Posted on March 13, 2023

Bij Weborama hebben we een passie voor creativiteit en innovatie. Daarom zetten we elke maand één opvallende Rich Media creatie in de schijnwerpers op onze LinkedIn-pagina. Deze inzendingen komen automatisch in de race terecht voor de titel ''Creative Agency of the Year''. Ook dit jaar hebben we niet stilgezeten en hebben we weer vele indrukwekkende inzendingen mogen ontvangen van creatieve bureaus uit het hele land, en daar een winnaar uit gekozen.

Tot vorige week hadden de creatieve bureaus de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete bureau. Uiteindelijk kwam De Franse Kamer als winnaar uit de bus en wij feliciteren hen van harte met deze welverdiende titel. Hun interactieve creatie voor Samsung viel op en werd niet onopgemerkt gelaten door veel stemmers. Als beloning hebben we persoonlijk de prijs overhandigd bij DFK en de blijdschap en opwinding waren duidelijk voelbaar.


We waren dit jaar weer onder de indruk van de creativiteit en inzet van alle deelnemende bureaus. Het was inspirerend om te zien wat voor opvallende Rich Media creaties eruit voortkwamen en we kijken er nu al naar uit om te zien wat de creatieve bureaus dit jaar zullen presenteren.