Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

De nieuwe Previewer is nu live!

Posted on October 10, 2023

In de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van de Previewer, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe en verbeterde versie nu beschikbaar is! De Previewer heeft een grondige transformatie ondergaan en biedt nu verschillende nieuwe features.

Wat is er veranderd aan de achterkant?


Onze initiële inzet was om de architectuur tussen previewer en live zo nauw mogelijk te maken, maar hierin hebben we bepaalde beslissingen gemaakt die de previewer onnodig traag maakte nadat er een groot aantal gebruikers en creatives actief waren. Wij hebben alle data gecentraliseerd en efficiënter gemaakt en op alle vlakken werkt de nieuwe previewer een stuk stabieler en sneller.

Wat is er veranderd aan de voorkant?

• Een geheel nieuwe look & feel met een nieuw logo en favicon. Een groot deel van de code is compleet opnieuw geschreven en een stuk stabieler en efficiënter.
• Om de ogen wat rust te geven hebben we een dark mode toegevoegd.
• Webo Chatbot: een toevoeging om bepaalde vragen te automatiseren en je op weg te helpen naar handige links.
• Je kan nu je projecten sorteren op: naam, creator, aantal creatives en datum.
• Markeer creatives met een kleur: Kleuren tags kan je nu ook toevoegen vanaf de creative page, dat kon eerst alleen in de projecten overview.
• Upload feedback; na het uploaden zie je rechtsonder of er bepaalde files zijn overgeslagen, vanwege de naamgeving of andere zaken.
• Je ziet nu een waarschuwing 's icoontje bij files over de 4mb
• Drag & drop van bestanden is verbeterd

Heb je vragen over de Nieuwe Previewer? Neem dan contact op met ons.