Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Kingsnight 2023

Posted on May 02, 2023

Met groot enthousiasme delen wij graag de hoogtepunten van ons onvergetelijke Kingsnight evenement, dat in samenwerking met Massarius werd georganiseerd. Deze blog biedt een exclusieve blik achter de schermen van het feest dat plaatsvond op 26 april 2023, met als thema "Burgers, Beers, Beats & Repeat".

Burgers, Beers, Beats & Repeat in de Jordaan
Trouw aan onze belofte, bracht het evenement een levendige sfeer met zich mee, compleet met een getalenteerde DJ, heerlijke drankjes (waaronder biertjes!) en een verrukkelijk burgerfestijn gedeeld in goed gezelschap. In de bruisende wijk Jordaan kwamen partners uit de industrie, klanten en vrienden samen voor een onvergetelijke avond.

DJ
DJ Booth: Burgers, Beers, Beats & Repeat

Marketing Report Boeklancering
Één van de hoogtepunten van de avond was de verrassende lancering van Het Grote Marketing & Media Jaarboek door Marketing Report. Naast het uitdelen van het boek, werd er ook een inspirerende speech gehouden die bijdroeg aan de kennisuitwisseling tijdens het evenement.

Marketing Report Speech
Marketing Report Speech

Wij willen graag alle aanwezigen bedanken voor hun betrokkenheid, wat de avond tot een groot succes heeft gemaakt en heeft bijgedragen aan de levendige sfeer die de hele avond voelbaar was. We zijn enorm dankbaar voor de tijd die jullie hebben genomen om te netwerken en waardevolle connecties te leggen met gelijkgestemde professionals. Daarnaast willen we graag onze waardering uitspreken voor het team van Massarius voor zowel de fijne samenwerking als het openstellen van hun eigen kantoor als gastvrije locatie.

Kingsnight 26042023
Kingsnight 2023

Dit evenement gaat verder dan alleen een feest. Het weerspiegelt onze kernwaarden en expertise die we bij Weborama en Massarius hoog in het vaandel dragen. We kijken vol enthousiasme uit naar onze volgende gelegenheid, waar we samen met jullie kunnen bouwen aan sterke relaties met onze partners, klanten en vrienden.