Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Update specsheets: nu beschikbaar!

Posted on February 16, 2023

De afgelopen tijd is er hard aan onze specsheets gewerkt en we zijn trots om aan te kondigen dat de nieuwe en verbeterde versie nu beschikbaar is! Onze specsheets zijn grondig aangepakt en bieden nu nog meer gebruiksgemak en inzicht. Het design is overzichtelijker geworden, waardoor de informatie gemakkelijker te vinden is.

Een van de grootste veranderingen zit in de manier waarop de informatie wordt weergegeven. We hebben de lay-out en de informatie gelijkgetrokken met de nieuwe previewer en het is nu mogelijk om per apparaat te bekijken wat er in de previewer moet komen.

We hebben ook de datum van de laatste update van de template op de specsheets gezet en de informatie over creatives is nu duidelijker weergegeven. We splitsen de creatives op per apparaat (Desktop, Mobiel, Tablet of In-app), waardoor het gemakkelijker is om te zien welke informatie je nodig hebt. Daarnaast is de informatie gemakkelijker te filteren en is er duidelijk aangegeven waarop er een preview kan worden bekeken.

Bovendien is de visuele weergave van de template verbeterd en kun je nu ook op meerdere sites bekijken, waardoor je goed kunt zien hoe de template wordt getoond op verschillende sites. Per creative kan er ook per HTML-bestand worden bekeken wat de specificaties ervoor zijn.

In het kort:

Onze specsheets bieden nu meer inzicht, zijn gebruiksvriendelijker en hebben een verbeterd ontwerp en design. Zeg vaarwel tegen de oude specsheets en verwelkom de nieuwe en verbeterde versie!