Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

APTO-XL

Posted on October 01, 2020

Heb jij al van de APTO-XL gehoord? Met deze volledige page takeover vul je namelijk met één adverteerder alle posities op een site. Met normale programmatic inkoop is dat niet te garanderen, maar met de APTO-XL wel!

In samenwerking met Adhese/Gateway wij deze template ontwikkeld en bieden zo meer creatieve mogelijkheden. Nu alle beschikbare posities op de website door één adverteerder in te vullen zijn kun je animaties synchroniseren of bijvoorbeeld video laten doorspelen van positie naar positie.

Het is voor de bezoeker zo onmogelijk om de adverteerder te missen én als adverteerder hoef je niet meer naast andere brands op dezelfde pagina te staan! Daarnaast is viewability van alle formaten samen en viewthrough rates van video hoger dan bij de normale APTO.

Meer over de APTO-XL lezen? Klik hier.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met sales@weborama.nl