Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Interesse in wat Weborama voor jou kan betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact op om de mogelijkheden door te nemen.
Get In Touch

Impact update

Posted on September 03, 2020

Wist je dat je via Impact Marketplace……

Onze nieuwste Mobile Portrait Ad varianten kunt inkopen op een groot aantal websites? Wel zo makkelijk toch? Met 1 Deal ID run of impact draaien en daarmee een groot bereik genereren. Gewoon vanuit je eigen DSP.


Impact full-service

Wil je nog meer gemak? Maak dan gebruik van Impact full-service. Wij nemen dan het werk voor je uit handen. Met een afgesproken budget, timings en KPIs ontvang je van ons binnen 24 uur een campagnevoorstel. De campagne wordt volledig door ons gemanaged en uitgevoerd.


Mobile Portrait Ad window

Recentelijk hebben wij jullie de Mobile Portrait Ad window gepresenteerd (lees update hier). De Mobile Portrait Ad heeft namelijk ook een gallery versie waardoor je verschillende "windows" onderin de creatie kunt tonen om zo een mobiele etalage te creëren door bijvoorbeeld producten te tonen. Bekijk het voorbeeld van Bol.com hieronder of klik hier:


Target size voor programmatic inkoop via Impact Marketplace

De target size voor de Mobile Portrait Ad is 320x400. Op dit moment is de Mobile Portrait Ad in te kopen via Impact Marketplace bij de volgende publishers:

  • DPG (Persgroep en Sanoma)
  • DAZN
  • MannenMedia
  • Massarius
  • Refinery89
  • Weeronline
  • Conversies-UP


Shoppable Video via Impact Marketplace

Of wat dacht je van de Shoppable video? Dit nieuwe concept is zo ontwikkeld dat je het kunt gebruiken voor een 970x250 billboard en 320x400 Mobile Portrait. 2 vliegen in 1 klap.
Met de Shoppable video kun je, op het moment dat deze in beeld komen, producten uit bestaande 16:9 video’s uitlichten in een bijpassende slider. Wanneer je de video’s dan aanvult met mooie afbeeldingen en voorziet van rijk gevulde informatie over het product is het alleen nog een kwestie van doorlinken naar de juiste product detailpagina om de potentiële bezoeker het product in zijn winkelmandje te laten tappen. Bekijk het voorbeeld van de Bijenkorf hieronder of klik hier. Wil je meer weten over dit formaat? Klik dan hier.


Wil je meer weten over de Impact mogelijkheden? Neem contact op met sales@weborama.nl