Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Mobile Portrait updated: Slider & Window

Posted on March 31, 2020

Het populaire mobiele high impact formaat, de Mobile Portrait Ad, is al een tijdje op de markt. Om aan de behoefte voor meer variatie te voldoen hebben wij nu extra varianten aan het menu toegevoegd, namelijk de slider en window. Zo geven we adverteerders de optie om producten op een interactieve manier te laten zien.

De sliderwerkt als een catalogus zoals bekend van mobile cubes en andere formaten en is vrij in te vullen met meerdere slides.
Hiernaast hebben we een gallery versie opgezet met verschillende 'windows'. Deze window versie laat onderin al een kleine tegel zien van de producten die de gebruiker kan verwachten.


Naast de slider en window varianten hebben we dus ook de animated en video varianten.

Met de vier varianten die de Mobile Portrait Ad nu heeft is er alle keuze voor adverteerders om hun mobiele doelstellingen te kunnen bereiken!

Wil je meer informatie over de verschillende varianten? Check this out.
Goooo Portrait mode! 😁

Heb je vragen of wil je gewoon een keer met ons sparren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of email ons op sales@weborama.nl.