Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Easy Rich Media tool: gemakkelijk Rich Media formaten inzetten

Posted on October 11, 2021

"Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?" zou zomaar de slogan kunnen zijn voor onze Easy Rich Media tool, want dat is wat het is; Rich Media made easy!

Volgens Bastiaan, onze manager Rich Media, kan een kind de was doen!

Bastiaan: ‘Easy Rich Media is een mooie online tool om kennis te maken met een aantal populaire formaten die je snel overal kunt inzetten. De APTO (automated page takeover) en de Mobile Swiper behoren tot de meest populaire formaten en die zijn onderdeel van de tool.’

Je kunt eigenlijk niks fout doen, daarom is de tool zo goed ontvangen.

‘Je hoeft niet in te loggen, templates aan te vragen of code te schrijven. Je zorgt dat je plaatjes en video in orde zijn en dan kun je al snel een mooie set maken. Ben je niet tevreden dan begin je gewoon opnieuw.

De reacties van gebruikers zijn enthousiast en variëren van ‘wat ontzettend handig’ tot ‘it took only few minutes to produce it’. Precies wat we voor ogen hadden bij de ontwikkeling!

Wij zitten ondertussen niet stil.

Bastiaan: ‘Naast de huidige acht formaten zullen we op den duur nog meer formaten toevoegen. Denk aan varianten van de APTO, maar ook meer programmatic video formaten. De tool moet wel simpel blijven, dus niet te uitgebreid. Easy Rich Media is een mooie opstap naar het geavanceerde werk.’

Benieuwd hoe gemakkelijk het is? Zie hieronder onze tutorial.

Nog niet eerder van Easy Rich Media gehoord? Lees dan eerst onze blog van eerder dit jaar waarin we het uitleggen.