Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Vernieuwde Weboshowcase: inspiratiepunt voor Rich Media

Posted on July 15, 2021

BIG NEWS! We hebben onze Weboshowcase website vernieuwd. Onze trots, alle creaties, de crème de la crème van Rich Media. Prachtig uitgestald op de nieuwe website.

De Weboshowcase dient al jaren als inspiratiepunt voor adverteerders, creatieven, marketeers en planners. Het is een grote verzamelplaats van casussen. Een Rich Media bibliotheek. Die inspiratieplek blijft het, in een verbeterde versie.

We laten iedereen met alle liefde zien wat er allemaal mogelijk is met Rich Media. Er is zoveel variatie. En dat staat nu mooi en overzichtelijk naast elkaar uitgestald.

Klik je op een creatie? Dan zie je meteen welk creatief bureau achter de campagne zit en voor welke adverteerder het is gemaakt. En je kunt de linkjes naar de creaties makkelijk delen met bijvoorbeeld je collega's of voor op je social media. Jij of jouw creatief bureau kan de creatie zelf makkelijk uploaden om, na akkoord, ook op de Weboshowcase te komen staan.

En wil je direct een template aanvragen? Ook dat kan. Onze salesafdeling ontvangt je aanvraag en neemt contact met je op.

Gemak dient de mens! En daarop is de nieuwe Weboshowcase gebouwd. Ben je benieuwd? Wil je inspiratie opdoen? Of heb je tijdens je lunchpauze even niets te doen? Neem een kijkje tussen al het moois. Laat je inspireren. En heb je vragen? Je weet ons te vinden!