Up to date blijven over de laatste ontwikkelingen en cases?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & mis niets!
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving voor de nieuwsbrief van Weborama is gelukt!

Verplicht veld *

* Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mail marketingcommunicatie van Weborama Nederland. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief of door contact op te nemen.

Subscribe!

Benchmarks Rich Media Q1

Posted on May 06, 2020

Het eerste kwartaal van 2020 is voorbij en dus is het traditiegetrouw tijd om de benchmark analyse te publiceren van de populairste Rich Media formaten. Welke formaten scoren goed op kliks, interactie en zichtbaarheid? De laatste 3 weken van maart waren tijdens ‘Corona tijd’, maar doordat veel campagnes in die weken gepauzeerd werden, heeft dat amper invloed gehad op de benchmarks. Inmiddels zien we ook dat adverteerders de draad weer op pakken en starten nu juist campagnes om hun steentje bij te dragen.

Zoals altijd maken we een benchmark analyse van alle campagnes die via Weborama NL draaien. Dit rapport is dan ook gebaseerd op alle campagnes uit de periode van 1 januari t/m 31 maart 2020. Het eerste kwartaal is ten opzichte van het laatste kwartaal een rustigere periode omdat er minder ‘speciale’ dagen zijn en consumenten hebben in december vaak al veel besteed. Ondanks dat wij ongeveer 50 formaten hebben focussen wij ons op de 10 populairste en kijken naar CTR, Engagement en Viewabilty. Nieuw in het rapport is het opsplitsen van de verschillende APTO varianten en het onderscheid in video.

Benieuwd naar de benchmarks van de 10 populairste formaten in het afgelopen kwartaal? Download het rapport hier

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op sales@weborama.nl